Erzurum'da PKK sığınıklarına operasyon düzenlendi

Erzurum Kağızman'ın Madur bölgesinde PKK'ya ait sığınaklara operasyon düzenlendi. Operasyonda PKK'ya ait çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Abone ol

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı ve Erzurum Jandarma Özel Harekat Taburu, 31 Mart - 2 Nisan arası Kağızman'ın Madur bölgesine operasyon düzenledi.

Madur bölgesi, yüzde 40 ila yüzde 70 arası eğime sahip, sarp kayalık bir arazi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 9 dereceye kadar düşmesine rağmen Mehmetçik operasyonlarını sürdürüyor.

Arama tarama faaliyetleri sırasında 2 bin 420 rakımlı Tepe ve Sillik Deresi arasında kalan bölgede PKK'lılara ait, biri 30 diğeri 45 metre kare büyüklüğünde iki sığınak tespit edildi.

Sığınaklarda PKK'lı teröristlere ait çok sayıda yaşam malzemeleri ele geçirildi. Sığınaklar ve ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edildi.

ulusalkanal.com.tr

Aydın'da bıçaklı saldırı: 3 polis yaralı Gündem Aydın'da bıçaklı saldırı: 3 polis yaralı Gündem TGB, AKP'li başkanvekiline Medeni Kanun gönderdi Gündem Diyarbakır'da PKK'nın bombacısı etkisiz hale getirildi Gündem