Akbil tartışması otobüsü böyle karıştırdı! Olay karakolda bitti

İstanbul'da bir otobüste yaşanan bilet tartışması çok sayıda yolcunun tekme tokat bir birine girdiği kavgaya dönüştü. Olayı ayırmaya çalışan şoför önce dayak yedi, ardından koltuğun yanında sakladığı sopayla yolcuları kovaladı. Olay karakolda bitti.

Abone ol

Bilet tartışması yolcu otobüsünü bir birine düşürdü. Yolcuların tekme tokat bir birine girdiği kavgayı ayırmaya çalışan şoför önce dayak yedi, ardından yolcuları sopayla kovaladı.

Her şey otobüse binince İstanbul kartında kredisi kalmadığını fark eden bir kişinin diğer yolculardan yardım istemesiyle başladı.

Bir yolcu kartını vererek yardımcı oldu, ancak ödeme sırasında işler değişti. Bozuk parası olmayan diğer yolcu, kendisine bütün para uzatınca tartışma çıktı.

İki yolcu aniden bir birlerini yumruklamaya başladı. Şoför ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Diğer yolcuların da müdahil olmasıyla kimin kime vurduğu belli olmayan bu görüntüler ortaya çıktı.

Kargaşa sırasında orta yaşlı bir kadının da diğer yolculara vurmaya çalışması dikkat çekti. Şoförün olaya müdahale etmesine kızan yolcular, bu kez araç şoförünü tartaklamaya başladı.

Olayı ayırmaya çalışan şöför bir süre dayak yedi. Fırsatını bulunca da araçta sakladığı sopayı çıkararak yolcuları sopayla kovaladı.

Olayın büyümesi üzerine kapılar açıldı, yolcular tahliye edildi. Taraflar ise polise koşarak bir birinden şikayetçi oldu.

ulusalkanal.com.tr

O mahalle susuzlukla mücadele ediyor Yurt HES molozuyla köye uçak pisti yaptılar! Yurt Doğum günü pastası 27 öğrenciyi zehirledi Yurt İstanbul'da yılbaşı öncesi 'çam ağacı' tatbikatı Yurt