Düzce'de sendikaya üye olan 7 işçi daha işten kovuldu

Daha önce 60 kişinin işten çıkarıldığı Düzce Cam Fabrikası'nda, 7 emekçi daha Kristal-iş Sendikası'na üye oldıkları için işten çıkarıldı. İşçiler fabrikanın önünde eylem yaptı. Eyleme Vatan Partisi de destek verdi

Abone ol

60 kişi işten çıkarıldı. Son olarak 7 emekçinin daha işine son verildi. Emekçilerin kıyıma uğramasının sebebi ise Anayasal haklarını kullanmaları oldu.

Düzce Cam Fabrikası'nda sednikaya üye olan emekçileri işten çıkarmalar sürüyor.

7 emekçi daha Kristal-İş Sendikası'na üye olduğu için işten çıkarıldı.

İşçiler ve Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş fabrika önünde eylem yaptı. İşçilerin "yasal hakkını kullandıkları için" işten çıkarıldığına vurgu yapan Çetintaş "Bu suç değil" dedi.

Seslerini duyurmaya çalışan emekçilerin eylemine Vatan Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez de destek verdi.

ulusal.com.tr

AKP'li Binali Yıldırım itiraf etti: İşsizlik var, ekonomik sıkıntı var! Onda da haklısınız Ekonomi Evren Devrim Zelyut'tan dolar değerlendirmesi: Dolar kuru neden yükseliyor? İşte iki gerekçe! Gözler Erdoğan'ın Trump'a verdiği Golan Tepeleri yanıtına çevrildi Ekonomi "AVM'ler, LPG'li araçların kapalı otoparklara girişini sağlayacak" Ekonomi Bakanlıktan plastik poşet düzenlemesi Ekonomi