Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 31 Mart Salı 2020 Esra Erol'da izle

Bugün Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da programında canlı yayında neler oluyor? Esra Erol'da 31 Mart Salı günü neler yaşanıyor?

Abone ol

Esra Erol'da bugün; Esra Erol'a katılan Zehra Alkan 18 yaşındaki evli kızı Didem'in, 1 buçuk yaşındaki çocuğu ile birlikte Balıkesir'de yaşayan Sercan Kulup'un yanına kaçtığını iddia etti. Didem'in 8 aylık bebeğini ise babasına bıraktığı öğrenildi. Daha sonra annesi ile Instagram üzerinden irtibata geçen Didem, sağlık durumunun iyi olduğunu ve diğer çocuğunu da alacağını söyledi. Fakat annesi ve kız kardeşi Didem Sakar'ın bulunması için Esra Erol'a başvurdu. Didem canlı yayına bağlanıp bir anlık kararla evi terk ettiğini şimdi ise ailesinin ve eşinin yanına dönmeyi istemediğini söyledi. Didem, Perşembe günü yayına katılacak.

Muharrem, kendisine küsüp evi terk eden ve 22 gündür kayıp olan karısı Nurcan'ı arıyor. Nurcan bugün canlı olarak telefona bağlanıp eşiyle yüzleşecek.

Halil ile Melek'in romantik anı! Benim Adım Melek 27. bölüm fragmanı izle... Benim Adım Melek 26. bölümün tamamını izle Medya Doya Doya Moda'da jüri isyan etti! Yarışmacılar diskalifiye mi edilecek? Medya Elenen isimden şok iddialar... Gönüllüler adası karışacak! Survivor'da dün gece kim elendi? 31 Mart Salı 2020 Medya Kalk Gidelim'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kalk Gidelim 102. bölüm izle... Kalk Gidelim 103. bölüm fragmanı izle Medya