AKP'li Boynukalın: Hürriyet'e dokunulmazlığı kaldırdık

Hürriyet Gazetesi’ne düzenlenen saldırılarla adı gündeme gelen AKP milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Mersin'de partili gençlere hitap etti. Boynukalın, Hürriyet’e yönelik şiddet eylemlerini "Bir dokunulmazlığı kaldırdık, teşkilatın gücünü de arkamızda hissettik" sözleriyle savundu.

Abone ol

Hürriyet Gazetesi’ne düzenlenen saldırıyla gündeme gelen AKP İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın bu kez Mersin'de ortaya çıktı.

AKP'li Boynukalın Hürriyet gazetesine yaptıkları saldırıları savundu.

Boynukalın sözleri, eski Ulaştırma Bakanı ve milletvekili adayı Lütfi Elvan ile Mersin il gençlik kollarının katıldığı toplantıda söyledi. "Hürriyet'e dokunulmazlığı kaldırdık" dedi, şiddet eylemini düzenlerken AKP teşkilatının gücünü de arkalarında hissettiklerini belirtti.

Boynukalın grubu sakinleştirmek için olay yerine gittiğini savunmuştu. Ancak daha sonra durumun öyle olmadığı ortaya çıkmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi adaletsiz gelir dağılımını ortadan kaldıracak Gündem İstanbul'da IŞİD operasyonu: 12 gözaltı Gündem Dosyayı gören Erdoğan, Binali Yıldırım'dan vazgeçip Davutoğlu'nu kendi yerine aday gösterdi Gündem Teröristler bu mühimmatları bırakıp kaçtı Gündem