Turizm başkentinin yolu kapandı

Tam da "bahar geldi, artık yazlıkları çıkarmak, kışlıkları da dolaba kaldırmak lazım" derken mevsim adeta tersine döndü. Yurdu tekrar etkisi altına alan soğuk hava, hayatı olumsuz etkiliyor. Antalya-Konya karayolu kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Akseki merkezinden itibaren araçların geçişine izin verilmiyor.

Abone ol

Bir süredir etkili olan sıcak hava yurttaşları kandırdı. Kışlık kıyafetler kaldırıldı, yazlık kıyafetler dolaplardaki yerlerini aldı, fakat bu sefer erken davrananlar biraz üşüdü.

Soğuk hava yurdu etkisi altına aldı, birçok noktada kar yağışı başladı.

Antalya-Konya karayolunun Alacabel Mevkii'nde kar yağışı ve tipi nedeniyle karayolu trafiğe kapandı.

Karayolları ekipleri bölgede yol açma çalışmalarını sürdürürken Akseki merkezinden itibaren araçların geçişine izin verilmiyor.

Kar yağışı nedeniyle 23 Nisan kutlamaları da spor salonuna alındı.

ANTALYA- KONYA YOLU TRAFİĞE AÇILDI

Antalya- Konya karayolunun Alacabel Mevkii'de karayolları ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından ulaşım sağlanmaya başladı. Polisin sabah saatlerinden itibaren araç geçişine izin vermediği yolda, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Sürücüler, kar lastiği, zincir ve çekme halatı olmadan yola çıkmamaları konusunda uyarılıyor.

ulusalkanal.com.tr

Lisede dehşet! Nedeni ortaya çıktı Yurt Hala 20 günlük yeğenini kaçırdı Yurt Çimento fabrikasında patlama: 5 işçi yaralı Yurt Kauçuk fabrikası'nda korkutan yangın Yurt