Eniştesi baldızını kaçırdı iddiası! Müge Anlı'da bugün neler oluyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Mart 2020 Pazartesi izle... Canlı özet

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı canlı özet... Müge Anlı ile Tatlı Sert izle…

Abone ol

Müge Anlı’da bugün; 13 yıl önce Kayseri’de kaybolan Gülcay Ekinci’yi aramak için annesi Fadime Ekinci bugün yayına katıldı. Fadime, diğer kızı Gülçin’in eşinin kaçırdığını iddia etti.

Gülcay, kız kardeşi Gülçin’in evinde kalırken, Gülçin’in eşi tarafından hep dışarıya çıkarıldığını ve kaybolduğu zamanda eniştesi ile birlikte dışarı çıktığı öğrenildi.

Kaybolduğunda 26 yaşında 1 çocuk annesi olan Gülcay’ı annesi aramaya devam ediyor. Gülcay'ın mahallede tanındığı adın Sibel olduğu ve eniştesi Mehmet'in ilk olarak onunla nişanlı olduğu telefon ile yayına bağlanan kişilerden öğrenildi.

Kardeşini aramak için gelen Tuğba ise erkek kardeşi Yasin'i buldu.

Kim öldü? Benim Adım Melek 26. bölüm fragmanı izle... Benim Adım Melek 25. bölümün tamamını izle Medya Menekşe hamile! Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izle... Sefirin Kızı 13. bölümde neler yaşandı? Medya Survivor eleme adayı kimler oldu? Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı isimleri… Medya İlyas ve Behzat'a tuzak! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm fragmanı izle… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. bölüm izle... Medya