Çaycı Hüseyin'den koronavirüs iddialarına yanıt

Çocuklar Duymasın dizisindeki Çaycı Hüseyin rolü ile popülerleşen Alpaslan Özmol, hakkında çıkan 'koronavirüse yakalandı' iddialarına yanıt geldi.

Abone ol

Çocuklar Duymasının dizisinin sembol oyuncularından olan Çaycı Hüseyin yani Aslpaslan Özmol, sosyal medyada yayılan koronavirüse yakalandı iddiaları ile sevenlerini korkuttu.

Korona virüsten öldüğü iddia edilen Alpaslan Özmol, UçanKuş'a açıklamalarda bulundu. Özmol, “Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Beni sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Her haberden sonra annem arıyor. Ailem ve dostlarım üzülüyor" dedi.

Sosyal medya da sürekli çıkan öldü iddialarına konu olan Alpaslan Özmol, bu duruma sitem etti, "Mizahsa da tadında olmalı" diyerek mizahın tadının kaçmamasını istedi.

ulusal.com.tr

Survivor'da dün akşam kim elendi? 3 Mart Salı akşamı Ünlüler Takımı'nın elenen ismi belli oldu... Medya Boran infaz edilecek! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. bölüm fragmanı izle... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölümde neler yaşandı? Medya Hekimoğlu 9. bölümün tamamını izle... Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Medya Ali'ye yeni bir rakip çıkıyor! Mucize Doktor 24. bölümde neler oluyor? Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı izle... Medya