Erdoğan: Takvim işliyor, bütün tedbirlerimiz aldık

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD'den Türkiye'ye dönüşü öncesi gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, IMF ile gizli-kapaklı görüşen CHP ve İYİ Parti’ye tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı, güvenli bölge için de hazırlıklarımız tamam mesajı verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için gittiği New York’tan ayrılmadan önce beraberindeki gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Amerika ile varılan ancak tıkanan Güvenli bölgeyle ilgili takvim ilerlese de Türkiye güvenliği elden bırakmıyor. Erdoğan, bu konu da hazırlıkların tamam olduğunu söyledi.

Erdoğan'ın gündeminde CHP ve İyi Parti'nin IMF ile yaptığı gizli görüşme de vardı.

Amerika ve Batı ülkelerine FETÖ eleştirisinde bulundu Erdoğan. FETÖ üyelerinin Türkiye'ye teslim edilmemesine tepki gösterdi.

ulusal.com.tr

Son dakika İstanbul depremi haberleri! BEDAŞ, bugün ile yarınki bakım ve yatırım çalışmalarını iptal etti Gündem Adalet Bakanı Gül: Dumanla bile haberleşseler onları bulup çıkaracağız Gündem İstanbul Valiliği'nden son dakika deprem açıklaması! İşte tatil edilen okulların isimleri Gündem Diyarbakır HDP binası önündeki direnişine destek artarak sürüyor Gündem