Müge Anlı 3 Şubat Pazartesi izle... Ferit gerçek annesini buldu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ocak Pazartesi günü neler yaşandı?

Abone ol

3 çocuk annesi Pelin bulundu. Aldatıldığını öğrenen Pelin, evi terk etmiş ve bir daha haber alınamamıştı. Bugün Pelin bulundu fakat evine geri dönmeyi kabul etmedi. Canlı yayına bağlanan eşi çocukların için eve geri dön desede çağrılar yanıtsız kaldı.

FERDİ MUTLU SONA ULAŞTI

Ferdi Ölmez, 24 Ocak Cuma günü öğrendiği üzere 39 yıldır baba bildiği kişinin babası olmadığını öğrendi.

Baba bildiği kişinin vefatıyla teşhise giden ve alınan kan örneği ile kişinin gerçek babası olmadığını öğrendi. Babasının ilk evliliğinden olduğunu düşünen Ferdi, 12 yaşlarından beri kendisine bakan kişinin üvey annesi olduğunu öğrenmiş. Gerçek anne Nurten Tosun bugün Müge Anlı ve ekibi tarafından bulundu. Annesi stüdyoya gelen Ferdi, her şeyi öğreniyor... Mutlu son yaşayan Ferdi, annesi ve kardeşlerini bulmanın sevinciyle stüdyodan ayrıldı.

HAVVA BULUNDU

Evini terk eden Havva, kayınvalidesi ve görümcesiyle yaşadıkları kavgayı anlattı. Daha önce kayınvalidesi ve görümcesinden çok dayak yediğinı yanında oturan yeğeni anlattı. Şimdiye kadar kayınvalidesinin kendisinin elinden tuttuğunu anlatan Havva, görümcesinin dolduruşuna geldiğini söyledi.

Havva'nın eşi ise canlı yayına görüntülü katılarak bir daha Havva'nın yeğenlerinin eve gelmemesini söyledi.

Havva ise canlı yayında titreme krizine girdi. Kayınvalidesi ise kendi kızını savundu.

HALİL ERGÜL NEREDE?

Bir ayı aşkındır kayıp olan Halil Ergül davasında bugün de bir gelişme kaydedilemedi.

MÜGE ANLI 3 ŞUBAT PAZARTESİ İZLE

ulusal.com.tr

Vuslat 38. bölüm izle...(27 Ocak Pazartesi) Vuslat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Menekşe mal mülk için perişan oldu! Sefirin Kızı 6. bölümde neler yaşandı? Sefirin Kızı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Nimboli'ye şok tuzak! (3 Şubat Pazartesi) İkimizin Yerine 514. yeni bölüm fragmanı izle... İkimizin Yerine yeni bölümde neler yaşanacak? Medya İzmir'de asker uğurlamasından dönen kişilerin bulunduğu araç bariyerlere çarptı Medya