Çocuk dizisi bu akşam yeni bölüm mü? Çocuk 16. bölüm fragmanı izle... Çocuk dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Star ekranlarının sevilen dizisi Çocuk'un yeni bölüm tarihi belli oldu. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin yayın tarihi ne zaman?

Abone ol

Her salı Star TV ekranlarında sevenleriyle buluşan Çocuk dizisi, yeni yıl reklam anlaşmaları nedeniyle ekranlara 2 haftalık ara vermişti. Çocuk dizisinin yeni bölümü bugün 14 Ocak Salı günü yayınlanacak.

Akça ve Hasan çocukları için her türlü zorluğa göğüs gerer fakat Hasan babasını katilini öğrenince mutlu aile kurma hayalleri devam edebilecek mi?

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran ve Serhat Teoman'ın paylaştığı dizinin 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Akça, Efe'nin velayetini istemediğini söyleyerek Hasan'ı şoka uğratır.

ÇOCUK 16. BÖLÜM FRAGMAN

ÇOCUK OYUNCU KADROSU

Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün, Mehmet Emin Güney

Bugün TV8 yayın akışında ne var? 9 Ocak Perşembe TV8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de hangi film var? Medya Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm mü? Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle... Mucize Doktor 16. bölüm tamamını izle... Medya Bugün FOX TV yayın akışında ne var? 9 Ocak Perşembe FOX TV yayın akışı... Bu akşam Mucize Doktor'un yeni bölümü var mı? Medya Bugün Star TV yayın akışında ne var? 9 Ocak Perşembe Star TV yayın akışı... Bu akşam Star TV'de hangi film var? Medya