Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre Fuarı başladı

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre Fuarı, Haliç Kongre merkezinde yapıldı. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu. Fuarda en çok ilgiyi de Eskişehir Tepebaşı belediyesinin yaptığı çalışmalar gördü.

Abone ol

İstanbul, Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre Fuarı'na ev sahipliği yaptı.

Bu yıl 4'ncüsü düzenlenen fuara, ellisi yabancı ülkeden olmak üzere 5 bin sektör temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuarda akıllı enerjinin faydaları, akıllı şehirler nasıl olmalı, akıllı ulaşım sistem araştırmaları konuları masaya yatırıldı.

Yenilenebilen enerjide örnek projelere imza atan Tepebaşı Belediyesi'nin hizmete giren elektrikli otobüs, elektrikli bisiklet ve hibrit otomobilleri fuarda büyük ilgi gördü.

"Akıllı Şehirler ve Toplumlara Çözüm Üretmek" projesini geliştiren Tepebaşı Belediyesi, yarıştığı 20 proje arasında ikinci olarak Avrupa Birliği'nden 5 milyon euro destek almaya hak kazandı.

Elde edilen başarıları anlatan Belediye Başkanı Ahmet Saraç, çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan: Körfez köprünün adı Osman Gazi olacak Gündem Asil Nadir Türkiye'ye iade edildi Gündem Cumhuriyetçi hekimlerin Başkan adayı Dr. Turgut Adatepe Gündem Silopi'de operasyon bitti, asker çekilmeye başladı Gündem