Metin Feyzioğlu: Bu şerefsizler, bu hainler aklanacak olursa, vallahi billahi bizlere gün yüzü göstermezler

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Feyzioğlu, FETÖ'cülerle ilgili "Bu hainler aklanırsa bize gün yüzü göstermezler." dedi. DHKP-C davasından yargılanan Nuriye ve Semih ile ilgili de konuştu Feyzioğlu, "Kimse benden onlara sempati duymamı beklemesin" ifadesini kullandı.

Abone ol

FETÖ davalarından terörle mücadeleye, açlık grevindeki Nuriye ve Semih'ten Tahir Elçi'nin öldürülmesine... Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'dan kararlılık mesajı geldi.

Feyzioğlu, tutuklu FETÖ sanıkları için; "Bu hainler aklanacak olursa, vallahi billahi bizlere gün yüzü göstermezler" dedi. Terörle mücadele konusunda ise "Teröriste karşı silahla mücadele edersiniz, silaha silah!" yorumunda bulundu Feyzioğlu.

DHKP-C ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle tutuklanan, açlık grevindeki Nuriye Gülmen ve Semih Özakça hakkında da konuştu Feyzioğlu, "Nuriye ile Semih'i evlat edinecek bir sempati içinde olmamı kimse benden beklemesin" dedi.

Basın açıklaması yaptığı sırada öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için ise, "çok değerli biriydi" diyerek Elçi'nin PKK'lı olarak suçlamanın yanlış olacağını söyledi, Barolar Birliği Başkanı.

Metin Feyzioğlu, Ahmet-Mehmet Altanların yargılandıkları davada avukatların duruşmadan atılmasına da değindi. "Altanlara, 'Bir gün sizi de savunmak zorunda kalırız' demiştik. Duruşmada yapılan yanlıştı. Duruşmada savcı mütalaasından önce, hâkim avukatların savunmasını dinlemeliydi" dedi.

ulusal.com.tr

Başbakan Yıldırım: Hiç boşuna heveslenmeyin Gündem İstanbul için 'kümülonimbus' alarmı! "Afete dönüşebilir" (İstanbul hava durumu) Gündem Eli kanlı terör örgütü PKK'ya sonbaharda ağır darbe Gündem İstanbul'da 11 milyon liralık Bitcoin operasyonu Gündem