Ulusal Gönüllüleri'nden Suriye halkına destek mesajı

Ulusal Gönülleri, vatanını savunan Suriye halkına İstanbul'dan destek mesajı gönderdi. Büyükada'da düzenlenen toplantıya katılan gönüllüler "Türkiye - Suriye kardeştir, Amerika kalleştir" sloganı attı.

Abone ol

Direnen Suriye halkına mesaj gönderdiler "Kalleş Amerika" sloganı attılar.

Amerika, Fransa ve İngiltere'nin Suriye saldırısına bir tepki de Ulusal Gönüllüleri'nden geldi.

Ulusal Gönülleri İstanbul Büyükada'da düzenlenen toplantıda buluştu. Çok sayıda gönüllünün davet edildiği toplantıya Ulusal Kanal programcısı Gülgün Feyman ve Ulusal Kanal Genel Müdürü Mustafa Kaya da katıldı.

Toplantıda konuşan Mustafa Kaya'nın gündeminde Amerika, Fransa ve İngiltere'nin Suriye saldırısı vardı.

Diğer basından örnekler veren Kaya, Ulusal Kanal'ın farkını açıkladı.

Konuşma devam ettiği sırada Ulusal gönüllüleri de vatanını savunan Suriye halkına destek mesajı gönderdi. Önce alkış sonra da sloganlar atıldı.

"Ulusal Radyo ile daha da güçleneceğiz" diyen Kaya, radyonun ilk antenini İstanbul'a sonra ise Hatay'a dikeceklerini söyledi. Nedenini de açıkladı.

Ulusal Kanal'ın 18 yıldır görevinin başında olduğunu vurgulayan Mustafa Kaya, Ulusal Radyo projesi için gönüllülerden destek istedi. Ulusal Radyo'ya ortak olun çağrısı yaptı.

HABER-KAMERA: ŞENGÜL DERİN

ulusal.com.tr

Putin ve Ruhani, ABD saldırısı sonrası Suriye'deki durumu görüştü Gündem Afrin'de bin teröristi alacak yer altı karargahı bulundu Gündem Bakan Soylu: Gizli kalmış cennetleri hemen ufalıyoruz Gündem İshak Alaton, Fethullah Gülen'e 'Türkiye'de tedavi edilemez' raporu aldırtmış Gündem