Zirvedeki kriz derinleşiyor

Gül çiftinin Çankaya Köşkünde verdikleri son veda resepsiyonuna Hayrunisa Gül'ün sözleri damgasını vurmuştu. "Saf değiliz ne olup bittiğini biliyoruz" diyen Gül, sözlerini daha da sertleştirdi "Asıl intifadayı ben başlatacağım" dedi.

Abone ol

Bugüne kadar sessizliklerini korumalarıyla bilinen Gül çifti, salı akşamı Çankaya köşkünde düzenledikleri son veda resepsiyonunda AKP'ye olan kızgınlıklarını açıkça dile getirdiler.

Kendisine AKP'deki yeni cenah tarafından saygısızlık yapıldığını söyleyen Abdullah Gül, "Bizim cenahtan yapılan epeyce doğrusu saygısızlıkları da gördüm bu son süre içerisinde. Bunların hepsini de takip ettim." dedi.

Resepsiyona asıl damgasını vuran ise Hayrünnisa Gül'ün sözleri olmuştu. "Saf değiliz ne olup bittiğini biliyoruz" diyerek AKP'yi açık açık eleştiren Gül'ün sözleri bu kadarla kalmadı.

Hayrunisa Gül, "Neler yazılıyor, söyleniyor, insan inanamıyor. Ben her şeyi biliyorum. Şimdi ben de susuyorum, ama fazla susmayacağım; asıl intifadayı ben başlatacağım." dedi.

Hayrrünisa Gül'ün bu sözleri AKP'deki yarılmanın ne kadar derin olduğunu da ortaya koydu.

ulusalkanal.com.tr

Metin Feyzioğlu Aydınlık'a konuştu: CHP Genel Başkanlığına aday olacak mı? Gündem Dışişleri Bakanlığı'ndan Taraf açıklaması Gündem CHP nasıl sosyaldemokrat oldu Gündem MHP, YSK'ya başvurdu Gündem