​Bayramda el ele gönül gönüle

Bir zamanlar Şırnak Kato Dağı denince akla PKK'nın kullandığı mağaralar gelirdi. Girilemez denen yerlere giren kahraman askerlerimiz, o dağları temizledi. Terör belasından kurtulan bölge halkı, mehmetçik sayesinde rahat bir nefes aldı, huzura kavuştu. Kato'nun aslanları da bayramı yöre halkıyla el ele kutladı. Beytüşşebap ilçesinde polis, korucu ve bölge halkı birbiriyle kucaklaştı. O buluşmada bakın dosta düşmana hangi mesajlar verildi.

Abone ol

Sarp kayalıklar, ulaşılması güç noktalar... Havası sert, şartları çetin... Burası bir zamanlar PKK'nın yerleştiği Şırnak'ın KATO Dağı...Şimdi buraların hakimi kahraman Türk askeri.

Şırnak KATO Dağı'nı PKK'dan temizleyen kahraman komandolar, kurban bayramını bu görüntülerle kutladı. Zaman zaman birlikte operasyon yürüttükleri polislerle ve bölge halkıyla kucaklaştılar.

Asker, polis ve güvenlik korucuları Beytüşşebap ilçesinde kendi aralarında para toplayıp kurbanlık aldı. Kesilen kurbanlıklardan akşam yemeği hazırlandı.

Güvenlik güçleri, hazırlanan yemeği bölge halkıyla birlikte yedi. Devletin yanında yer alan Aşiret reisleri de yemekteydi.

Taktik Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli askerler, Türk Milleti'ne kurban bayramında bu mesajları gönderdi.

Türk milletinin göz bebeği olan kahraman Türk askeri, bölgeye huzur ve güven vermeye devam ediyor.

Çiftlik Bank'tan sonra Kaşar Bank Gündem 22 kişiydiler! Terör örgütü PKK'ya 'üst düzey' darbe Gündem TSK'dan üs bölgesinde nöbet tutan askere sürpriz Gündem TSK'dan Sakarya Meydan Muharebesi klibi Gündem