Tetikçi yakalandı iddiası

İstanbul Nişantaşı'nda Vedat Şahin ve korumasının öldürüldüğü suikastin tetikçisi yakalandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 şüphelinin arasında Şahin'i öldüren tetikçinin de olduğu belirtildi.

Abone ol

Şişli Nişantaşı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Vedat Şahin suikastinin tetikçisi yakalandı.

Şahin’in öldürülmesi eylemine karıştığı öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı. Tetikçinin de 10 kişi arasında olduğu iddia edildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin başlattığı operasyonda çoğu Karadeniz doğumlu olduğu tespit edilen şüpheliler silahları ile birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan isimler arasında, Şahin'i öldüren tetikçinin de olduğu belirtildi. Şüpheli 10 kişinin Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Vedat Şahin ve korumasının öldüğü saldrırının Hollanda bağlantılı uyuşturucu suikasti olduğu iddia edilmişti. O konu ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

ulusalkanal.com.tr

"Beni yem olarak kullandılar" Gündem F Örgütünün çamurlu elleri Gündem Ferit İlsever Talat Paşa Komitesi'ni anlattı! Gündem İlave memur alınacak! İşte kontenjanlar Gündem