Bölücü anayasaya tepkiler sürüyor

“Türk Milleti” kavramını hedef alan yeni anayasa girişimine tepkiler sürüyor. Milli Anayasa Hareketi Başkanı Hasan Korkmazcan, “‘CHP’yi anayasa masasına dönmeye çağıran MHP lideri Devlet Bahçeli’ye tepki gösterdi. Eleştirilerin hedefinde Cumhuriyet'e enkaz diyen Emine Erdoğan da vardı.

Abone ol

Vatan Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı “Aydınlık’la dayanışma ve Ümit Resuloğlu ile Necati Bahçeci’yi anma kahvaltısı” düzenledi. Kahvaltıda Türk Milleti ifadesini hedef alan yeni Anayasa girişimine tepki gösterildi.

Milli Anayasa Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan “Anayasa masasından kalkmayız” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan da Cumhuriyet'İ enkaz haline getirmeye çalışanlara karşı millü güçlere birleşme çağrısı yaptı.

Akademisyenlerin ve yazarların da yer aldığı toplantıda Aydınlık Gazetesi Yazarı Yavuz Alogan da konuştu. Alagon bölücü anayasanın milletçe püskürtüleceğini söyledi.

Haber: Cem Bayan

Kamera: Uğur Marangoz

ulusalkanal.com.tr

AKP'den Suriye açıklaması Gündem Pedallar sağlıklı yaşam için döndü Gündem İdil'den acı haber: Bir asker şehit Gündem Yayladağı'na 3 havan mermisi düştü Gündem