266 isim emekliye sevk edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü önemli emeklilik ve terfi kararlarına imza attı. Emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbelerinde 266 polis emekliye sevk edildi. Bin 544 polis de bir üst rütbeye terfi ettirildi.

Abone ol

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde önemli emeklilik ve terfi kararları alındı.

Emniyet Genel Müdürü Celalettin lekesiz Başkanlığı'nda toplanan Yüksek Değerlendirme Kurulu, terfi ve emeklik dosyalarını karara bağladı. Bu kapsamda 266 rütbeli polis emekliye sevk edildi. Bunlardan 13'ü birinci, 16'sı ikinci, 49'u üçüncü 40'ı dördüncü sınıf emniyet müdürü. Emekliye sevk edilenlerin 148'i ise emniyet amiri.

Kurul terfi işlemleri ilgili de dosyaları karara bağladı. Rütbeli polislerden Bin 544'ünün bir üst rütbeye terfi etmesi kararlaştırıldı.

Bu kapsamda 444 üçüncü sınıf emniyet müdürü ikinci sınıfa, 419 dördüncü sınıf müdür üçüncü sınıfa ve 306 emniyet amiri ise dördüncü sınıf müdürlüğe terfi ettirildi.

Ayrıca 90 başkomiser emniyet amirliğine, 89 komiser başkomiserliğe, 246 komiser yardımcısı ise komiserliğe terfi ettirildi.

ulusalkanal.com.tr

Bağ evinden PKK cephaneliği çıktı Gündem Erdoğan: Korkaklar için hiçbir zaman zafer yoktur Gündem MHP'den açıklama: Hazırız Gündem Beytüşşebap'ta karakola saldırı Gündem