Gazeteci Cem Küçük’ün evine silahlı saldırı

Gazeteci Cem Küçük'e ait alan ve kardeşi Osman Küçük'ün oturduğu İstanbul Güngören'deki eve nereden ve kim tarafından ateş edildiği anlaşılamayan 4 kurşun isabet etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Abone ol

Gazeteci Cem Küçük'e ait olan, kardeşi Osman Küçük'ün oturduğu eve saat 20.00 sularında nereden ve kim tarafından ateş edildiği anlaşılamayan 4 kurşun isabet etti.

Olay Güngören Akıncılar Mahallesi'nde yaşandı.

Cem Küçük'ün yengesi ve iki yeğenin evde bulunduğu sırada yapılan olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay yeri inceleme ekipleri evde delil incelemesi yaptı.

Cem Küçük'ün ifadesine göre polis ekipleri terör eylemi olmasından şüpheleniyor.

"Polis ekipleri terör eylemi olduğunun üzerinde duruyor. Bu eğer bir terör eylemi ise vız gelir tırıs gider, şahsımı böyle eylemlerle korkutamazlar. Net bir şey söylemek için polis teşkilatımızın açıklama yapmasını bekliyoruz."

Küçük şunları yazdı:

Güngören'de bana ait olan ama kardeşimin ikamet ettiği ev 1 saat önce kurşunlandı. Pompalı silahla ateş edilmiş. Terörle mücadele ekipleri olay yeri incelemesi yapıyor. Camlar patlamış ve evin salonunda kurşun izleri var

ulusalkanal.com.tr

İstanbul haberleri - Fatih'te kahvehaneye silahlı saldırı: Yaralılar var Gündem İrfan Değirmenci, Ulusal Kanal'da Gündem Vatan Partisi'ne 100 yeni üye Gündem Eski BTK çalışanı 10 kişi gözaltına alındı - Ankara haberleri Gündem