Şırnak'ta HDP'liler annelere taşla saldırdı

Şırnak'ta PKK'ya tepki gösteren terör mağduru anneler HDP'lilerin saldırısına uğradı. HDP İl Binası önünde eylem yapan Şırnaklı annelere HDP'liler tarafından taş atıldı.

Abone ol

Şırnak'ta HDP'liler terör mağduru ailelere taşlarla saldırdı.

Diyarbakır Anneleri'nin başlattığı isyana destek veren Şırnak'taki terör mağduru ailelerin eylemi sürüyor. Her hafta aileler, terör örgütü PKK ve uzantısı HDP'ye üzerine kararlılıkla yürüyor.

PKK'lı teröristlerce çocukları dağa kaçırılan Şırnaklı anneler ile şehit ve gazi aileleri, yürüyüş sonrası yine HDP İl binası önünde toplandı. Ellerinde, Türk bayrakları ile dağa kaçırılan çocuklarının fotoğraflarını taşıyan aileler, ''Kahrolsun PKK, işbirlikçi HDP'' sloganları attı.

HDP'liler ise ailelerin sesini yüksek sesli müzik ve zılgıtlarla bastırmaya çalıştı.

14 yaşındaki oğlunun 5 yıl önce dağa kaçırıldığını belirten anne Hamdiye Arslan, oğlunun fotoğrafıyla HDP'lilere seslendi, ''Siz götürdünüz sizden istiyorum'' dedi. HDP'liler ise anne Arslan ve acılı ailelere taşla saldırdı. Atılan bir taş, eylemi takip eden bir gazetecinin koluna isabet etti.

Saldırının ardından çıkan gerginliği polis önledi.

TGB'den Türkiye düşmanı karikatüristlere tepki Gündem Kavala davasında yeni gelişme Gündem Kovid-19 nedeniyle vefat eden sağlıkçı yakınlarına aylık bağlanacak Gündem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ''ABD ile Türkiye arasındaki asıl sorun S-400 değil, PKK'' Gündem