Meclis'te yeni güvenlik önlemleri

Ankara'daki terör saldırısının ardından Meclis’te güvenlik önlemleri arttırılıyor. Buna göre Meclis’in etrafına demir çit çekilecek, Ana giriş kapılarına aracın içini gösteren x ray cihazları konulacak. Meclis personeli servisler yerine toplu taşıma araçlarını kullanacak.

Abone ol

Ankara’da düzenlenen bombalı saldırının ardından Meclis’te güvenlik önlemleri arttırılıyor. Tedbirler 10 maddede ele alındı.

İsmi yazılmayan ve özellikle saat 18:00’den sonra Meclis’e gelen ziyaretçi içeri alınmayacak. Geçici bir süre grup toplantılarına da ziyaretçi alınmayacak. Kulislere hiçbir şekilde ziyaretçi giremeyecek. Genel ziyaretçiler de Bilgi Tarama Uygulamasından geçirilecek.

Muhalefet kulisi tarafındaki bahçenin girişine iktidar kulisi bahçesindeki gibi raylı bariyer yapılacak. Bakanlara eşlik eden koruma araçları da içeri alınmayacak.

Aynı güvenlik tedbirlerinin Meclis’e bağlı kurumların da dahil edilmesi planlandı.

Çağla Atlı Akkuş

ulusalkanal.com.tr

Kadıköy'de binalara kat sınırlaması getirildi Gündem Doğa harikası Artvin'e yapılacak maden birçok canlının sonu olabilir Gündem CHP'li Özel: AKP'liler hakkında 350'nin üzerinde fezleke bekliyor Gündem Baykal’dan eleştirilere yanıt: Haklı çıktım, konuşacağım Gündem