Türk Tarih Kurumu'nun yeni Başkanı Birol Çetin oldu

Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Profesör Doktor Birol Çetin, atandı.Atama kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.1965 yılında Sivas'ta doğan Çetin, ekonomi tarihçisi oldu. Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde İktisat ve Enformatik bölümlerinin başkanlığını yaptı. Bir de araştırma kitabı bulunuyor.

Abone ol

Türk Tarih Kurumu Başkanlığı görevine Birol Çetin getirildi. Çetin, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Afyonkarahisar'da düzenlenen bir panelde FETÖ ile ilgili söylediği sözler tepki çeken Prof. Dr. Ahmet Yaramış görevinden istifa etmişti.

Yaramış, 15 Temmuz ile ilgili "Darbe teşebbüsüne karışmış, pişman olmuş, nedamet duyan kişilere de sahip çıkmamız, onları bu toplumun içine dahil etmemiz, kazanmamız gerekiyor" sözleriyle büyük tepki çekmişti.

Tecavüz suçlaması için komisyon kuruldu Gündem AK Parti Sözcüsü Çelik: Yunanistan boş hayallere kapılmasın Gündem Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı Gündem Rusya ile ortak devriyeler devam ediyor Gündem