POLSAN'da F tipi hortum

"Polis Bakım ve Yardım Sandığı'ndan buharlaştırılan paralar 6. 5 ton ltın değerinde!" Bu çarpıcı açıklama Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü'den geldi. Gülcü, Anayasaya karşı işlenen suçlarla görevli savcının bu işle ilgilendiğini açıkladı.

Abone ol

Polis Bakım ve Yardım Sandığı'ndaki, 6.5 ton altına bedel mali varlığın paralel polisler tarafından buharlaştırıldığı ortaya çıktı. Açıklamayı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü yaptı.

100 bin polisin üye olduğu ve her ay maaşlarından 120 TL kesinti yapılan sandık skandallarla gündemde. Sabah gazetesi'nin haberine göre Polis Bakım ve Yardım Sandığı Başkanı Mustafa Gülcü önemli açıklamalar yaptı. 4 Nisan'da basına kapalı yapılan Genel Kurul'da konuşan Gülcü, sandıkta buharlaşan servetin 6.5 ton altına eşdeğer olduğunu söyledi. Gülcü, maddi olarak 650 milyon liranın Paralel Yapı tarafından buharlaştırıldığını açıkladı.

Gülcü, "sorumluluğu olanlar adalet önünde hesap verecekler. Ankara'da Anayasaya Karşı İşlenen Suçlarla Görevli Savcı bu işle ilgileniyor." dedi.

Polis Bakım ve Yardım Sandığı teşkilat içinde personelinin ihtiyaçlarını, konut, otomobil, ihtiyaç kredileri vererek destek olmak amacıyla kurulmuştu.

ulusalkanal.com.tr

Vekaleten Saray'a çıkacak! Gündem Vatan Partisi'nin milletvekili adayları sokağa indi, halkla buluştu Gündem İspanya'da boğulan Şakir'in babasının, oğlunun öldüğünden haberi yok Gündem İstiklal Mahkemeleri Zabıtları kitap haline getirildi Gündem