Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan skandal protokol!

Deniz Feneri Derneği yine gündemde. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, adı yolsuzluğa karışan Deniz Feneri Derneği ile işbirliği protokolü imzaladı.

Abone ol

Adı yolsuzluğa karıştı, çok konuşuldu çok tartışıldı. Şimdi Deniz Feneri Derneği ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol, 17 Nisan’da Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar Aytekin ve Deniz Feneri Derneği Başkanı Av. Mehmet Cengiz tarafından imzalandı.

Protokolün süresi bir yıl. Amacı ise, Deniz Feneri Derneği’nin bakanlığın izniyle yoksullara yardım yapması, çocukların psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve proje ve sosyal etkinlikler gerçekleştirmek.

Pilot il olarak İstanbul’un seçildiği protokolün, Deniz Feneri’nin şube ve temsilciliklerinin bulunduğu illerde de yaygınlaştırılması planlanıyor.

ulusalkanal.com.tr

Soma'da 'yok' denilen defter ortaya çıktı Gündem İspanya Senatosu ''Ermeni Soykırımı Tasarısı''nı reddetti! 168 ülke tanımıyor buna ne diyeceksiniz! Gündem Necdet Özel istifa edecek iddiası Gündem Kritik makamlarda hâlâ cemaatçiler var! Gündem