Erdoğan Singapur'da

Uzakdoğu seyahatine devam eden Başbakan Erdoğan'ın Japonya'dan sonraki adresi Singapur oldu. Singapur'da Botanik Bahçesini ziyaret eden Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın adı bir orkideye verildi. Erdoğan Uzakdoğu turuna Malezya ile devam edecek.

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın Uzakdoğu ziyaretindeki 2'inci durağı Singapur oldu. Burada botanik bahçesine giden Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın ismileri bir orkideye verildi.

Eşi Emine Erdoğan'la elele isimlerinin verildiği çiçeği görmeye giden Başbakan, orkidenin eşinin zevkine uyacağını belirtti.

Çiçeğe adalrını vermek için bir masada yan yana imza atan Erdoğan çifti için nikah masası espirisi yapıldı.

Botanik bahçesi ziyareti öncesi resmi törenle karşılanan Erdoğan, önce Singapur Cumhurbaşkanı Tony Tan Keng Yam, ardından da, Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong'la görüştü.

İki ülke heyetleri arasında yapılan görüşmelerin ardından ‘terörle mücadelede işbirliği mutabakat zabtı’ imzalandı.

Erdoğan; Singapur ile ekonomi, finans ve terörle mücadele olmak üzere 3 alanda işbirliği kararı aldıklarını söyledi. Başbakan, serbest ticaret anlaşması için iki ülke ekonomi bakanlarına talimat verildiğini de açıkladı. Erdoğan, "Türkiye ve Singapur esasen birbirlerini tamamlayan iki ülke konumundadır." dedi.

Erdoğan'ın sonraki durağı Malezya olacak.

ulusalkanal.com.tr

Patriotların süresi uzadı Gündem İstanbul Barosu'ndan Çelik'e sert sözler Gündem Çiçek, yeniden yargılanma ile ilgili konuştu Gündem Öz'den itiraf gibi açıklama Gündem