GetContact numara silme nasıl yapılır? GetContact nasıl bu kadar hızlı yayıldı

Vatandaşlar arasında kimin sizin numaranızı hangi isimle kaydettiğini gösteren GetContact uygulaması hızla yayıldı. İnsanların merak etmesi sonucunda çok sayıda indirme sayısına ulaşan popüler uygulama GetContact nedir nasıl çalışır? İşte GetContact numara silme yolu

Abone ol

İnsanların sizi telefon rehberlerine nasıl kaydettiğini gösteren uygulama GetContact kısa zamanda çok kez mobil cihazlara indirildi.

Hızla yayılan uygulama GetContact nedir nasıl çalışır.

Uygulamayı ilk kez indirdikten sonra açtığınız zaman size mobil cihazınıza bildirim gönderilmek istendiğini belirten bir uyarı ekranı gelir. Siz de izin vermeyi ya da vermemeyi tercih edebilirsiniz.

Bildirim ekranından sonra karşınıza uygulamayı tanıtan üç geçişlik bir ekran çıkıyor. Ekranlarda İstanbul fotoğrafıyla birlikte programı tanıtan ifadeler yer alıyor.

Okumaları yaptıktan sonra ekranın alt tarafındaki mavi olan ‘Şimdi başla’ kısmına tıklayın. Ve uygulamanın ana ekranı karşınızda.

KAYIT OL EKRANI

Uygulamada kayıt olma ekranında sizi iki seçenek karşılıyor. Ya telefon numaranız ile devam edeceksiniz ya da Facebook hesabınızla işlem yapacaksınız.

Telefon numarasıyla devam etmeniz durumunda numaranızı yazmanız istenecek ve bir sonraki ekranda telefonunuza gönderilen kodun uygulamadaki ekrana yazmanız istenecek.

Facebook hesabınızla ise cihaz üzerinden Facebook’a girip uygulamaya izin vermeniz gerekecek.

Gerekli işlemler yapıldıktan sonra rehberinizde yer alan isimleri paylaşıp paylaşmamaya yönelik soru çıkacak. Gerekli cevabı verdikten sonra yine bir tanıtım ekranı çıkacak. O ekranı da geçtikten sonra GetContact numara sorgulama ekranı karşınızda.

Karşınızdaki ekrandan ‘Sorgulamaya başla’ tuşuna basarak numara yazın ve ‘Sorgula’ kısmına bastıktan sonra sonuçların karşınıza çıkmasını bekleyin.

Ayrıca uygulamada ‘sorgula, keşfet, spam, profilim, ayarlar’ bölümleri de yer alıyor.

Buralardan da istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

KEŞFET

GetContact uygulamasındaki ‘keşfet’ kısmından sosyal hayatta tanıdığınız fakat rehberinizde kayıtlı olmayan kişilerin iletişim bilgilerini keşfedebileceğiniz belirtiliyor.

SPAM

Spam bölümünde ‘spam tanımlama’ kapalı ise açmanıza yönelik uyarı ve yapılması gerekenler ifade ediliyor.

PROFİLİM VE AYARLAR

‘Profilim’ kısmında bilgileriniz yer alırken ‘ayarlar’da uygulama ve diğer seçenekler yer alıyor.

NUMARA SİLME

GetContact için numaranızı silmek istiyorsanız uygulamadan hesabınızı sildikten sonra https://www.getcontact.com/unlist adresinden numaranızı yazarak listeden çıkma işlemini yapabilirsiniz.

Detaylı haber için tıklayınız

ulusal.com.tr

Facebook veri skandalında soruşturma süreci için düğmeye basıldı Bilim ve Teknoloji Facebook Android telefonlardaki arama ve mesaj bilgilerini toplamış Bilim ve Teknoloji Giyilebilir teknolojilerde çığır açacak buluş Bilim ve Teknoloji ASELSAN'dan 264,2 milyon liralık sözleşme Bilim ve Teknoloji