En güvenilir kurum TSK

Kumpas davalar ve kara propagandalar milleti ordusundan koparamadı. Türk milleti en güvenilir kurum olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin görüyor. Global Politika ve Strateji Merkezi’nin Türkiye Toplumsal Eğilimler Anketi’ne göre ordu, yüzde 81’lik oranla en güvenilir kurum.

Abone ol

Türk milleti devlet kurumları içerisinde en fazla ordusuna güveniyor.

Türkiye Toplumsal Eğilimler Anketi başlığıyla yapılan araştırmalara göre, halkın yüzde 66,3’ü yolsuzluk, yüzde 78,1’i suç oranı ve yüzde 54,7’si terör son yıllarda arttı diyor. AKP seçmeninin yüzde 38,54’ü de "yolsuzluk arttı" görüşünde.

26 ilde 2 bin 209 katılımcı ile yüz yüze yapılan görüşmelerde, kurumlara güven düzeyinde birinci sırada Türk Silahlı Kuvvetleri geliyor. Jandarma yüzde 83,3’lük oranla birinci.

AKP’ye oy vereceğini ifade eden katılımcıların da yüzde 38,54’ü “Yolsuzluk arttı” derken bu seçmenin yüzde 62,94’ü de suç oranlarının arttığını düşünüyor. Bu sırayı Yüzde 67,9 ile polis, yüzde 55,4 ile Cumhurbaşkanı, yüzde 53,5 ile TBMM, yüzde 52,9 ile hükümet, yüzde 45,9 ile yargı ve yüzde 27,8 ile medya izliyor.

ulusalkanal.com.tr

tsk
Rahmi Turan'dan Cumhuriyet Gazetesi'ne tepki: Ayıpladım, bundan sonra da belki okumayacağım Gündem 45 sefer iptal edildi Gündem CHP İl Başkanı, Genel Merkez tarafından görevinden alındı Gündem İzmir-İstanbul seferini yapacak uçakta alarm! Bomba araması yapılıyor Gündem