Terörist Fetullah Gülen'in evlendirmek için 3Z yöntemi kullandığı belirlendi

Fethullahçı Terör Örgütü'nün evlendirme sorumlusu olduğu iddia edilen Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Nesrin Gürsan tutuklandı. Üniversitenin 'üst düzey ablası' konumunda olan ve FETÖ üyeleri arasındaki evlilikleri organize eden Gürsan suçlamaları kabul etmedi.

Abone ol

Fethullahçı Terör Örgütü'nün katalog evlendirme programını organize ettiği beliritlen Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Profesör Doktor Nesrin Gürsan tutuklandı.

Üniversitenin 'üst düzey ablası' konumunda olan 2 çocuk annesi Gürsan, suçlamaları kabul etmedi.

Gürsan, "Evlilikle ilgili düşüncem sadece aile ortamında sorulduğunda görüş bildiririm. Kimsenin kalbini bilmiyorum. Aile içi görüşler sorulduğunda sadece fikrimi beyan etmişimdir" dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü içinde bir üyenin dışarıdan biriyle evlenip cemaatten uzaklaşmasını engellemek için cemaat üyeleri birbirleriyle evlendirilir. Daha önce cemaat evlerinde kalan H.Ç., evlendirme yöntemini Ulusal Kanal'a anlattı.

"CEMAAT EVLİLİK İÇİN 3Z YÖNTEMİNİ KULLANIR: Örgütte evlilikler katalog yöntemiyle yapılır. Evlilik çağına gelmiş erkeğe kadınların fotoğralarının bulunduğu katalog gösterilir. Katalogda kadının boydan bir fotoğrafının yanı sıra bazı özellikleri de kısaca yer alır. Erkek üye aralarından beğendiği kadını gösterir. Daha sonra bu durum erkeğin beğendiği kadına da bildirilir. Evlenecek çift "ablalar" eşliğinde bir araya getirilir. Daha sonra 3Z kuralı devreye girer. Ziyafet, zerafet, ziyaret... İlk buluşmada kadın yemek masası donatır. Bu 3Z kuralının "ziyafet" maddesidir. Kadın erkeğe güzel görünsün diye pahalı elbiseler alınır ve giydirilir. Buna da zerafet denir. Son olarak kadının ailesinin onayının alınması için pahalı hediyelerle aile "ziyaret" edilir. Ailenin de onayı alındıktan sonra çift evlendirilir."

ulusalkanal.com.tr

Ambargo silahını çekmeye hazırlanıyorlar Gündem Genç işadamının sır ölümü Gündem 'Kaset komplosu Emniyet İstihbarat Dairesi C Şubesi'nde planladı Gündem Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan Avusturya Başbakanı'na yanıt Gündem