"Vatan Partisi’nin olmadığı bir Meclis’ten, Türkiye’yi yönetebilecek bir Hükümet'in çıkmayacağı görülmüştür"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Bedri Gültekin başkanlığında Milletvekil adayları ve il, ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyet, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Burada bir basın toplantısı yaptı.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Bedri Gültekin:

7 Haziran seçim sonuçları, Vatan Partisi’nin olmadığı bir Meclis’ten, Türkiye’yi yönetebilecek bir Hükümet çıkmayacağını göstermiştir.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Bedri Gültekin ve Partinin diğer milletvekili adayları; Hüseyin Kayaş, Tülay İyiekiciler,Leyla Dal, Seyyale Ergün,Abbas Değerli,Mehmet Ali Arıcı, Mehmet Keleş, Hasan Deler, Hüseyin Öz, Ahmet Kurt ve Zahide Esendemir Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler. Cemiyet yöneticileri ve gazeteciler ile bir araya gelen Vatan Partisi milletvekili adayları Vatan Partisi’nin seçim kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Değerli basın mensupları

7 Haziran milletvekili seçimlerinin üzerinden tam dört ay geçmiş bulunuyor ve şimdi biz yeni bir seçim dolayısı ile karşınızda bulunuyoruz.

Yeni bir seçime gidiyoruz çünkü Türkiye, Meclis’te temsil edilen Partiler tarafından yönetilebilir bir ülke olmaktan çıkmıştır. Sistem Partileri ülkemizin acil çözüm bekleyen sorunlarına hiçbir çözümleri olmadığı için bir araya bile gelememişlerdir.

Ve biz şimdi, 7 Haziran seçimleri öncesinde sık sık dile getirdiğimiz gerçeği burada bir kez daha tekrarlıyoruz:

1 Kasım’da sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun, ister tek bir partinin çoğunluğuna dayanan hükümeti, ister koalisyon seçeneği olsun; Türkiye 2 Kasım’dan itibaren yeni bir seçimi konuşmaya başlayacaktır.

Vatan Partisi’nin bütün öngörüleri doğrulanmıştır

7 Haziran seçimlerinden önce Vatan partisi olarak halkımızı uyardık. Şimdi ne yazık ki bütün uyarılarımızın doğrulandığını görüyoruz.

1. Vatan Partisi’nin olmadığı bir Meclis’ten Türkiye’yi yönetecek bir Hükümet çıkmayacak ve Türkiye çok geçmeden yeni bir seçime mecbur olacaktır.

2. Seçimde alacağı sonuç ne olursa olsun AKP yolun sonuna gelmiştir, siyasi ömrünü tamamlamıştır.

3. HDP barajı aşarsa, Türkiye terör ortamına yuvarlanacaktır. Çünkü sırtını emperyalizme dayayan ve elinde silahla siyaset yapan bir güç başarı kazanırsa doğal olarak şiddete daha fazla başvuracaktır.

4. Seçim dolayısıyla ötelenen ekonomik krizin daha fazla ertelenmesi mümkün olmayacaktır. Türkiye Cumhuriyet tarihinin en ağır krizini yaşamaya başlayacaktır.

5. AKP’nin Suriye başta olmak üzere komşularımıza karşı izlediği politika tam bir çıkmaza saplanmıştır. Komşularımıza terör ihraç etme politikası bumerang gibi dönüp Türkiye’yi vuracaktır. İşte bütün bu öngörüler doğrulandı. Şimdi 1 Kasım öncesinde Vatan Partisi, bütün öngörüleri doğrulanmış olmanın avantajıyla seçime gitmektedir.

AKP, CHP, MHP ve HDP’nin 1. sıra adaylarını bir kez daha halkın önünde tartışmaya çağırıyoruz.

7 Haziran öncesinde milletvekili adaylarımızla birlikte bu salonda bir basın toplantısı yapmış ve seçime giren diğer partilerin 1.sıra adaylarına; hep birlikte canlı yayına çıkarak halkın önünde Gaziantep’in en önemli sorunlarına çözümlerimizi tartışmayı önermiştim. Doğal olarak hiçbir Parti’den yanıt alamadık. Çünkü Türkiye’nin sorunlarına çözümleri olmayanların, Gaziantep’in sorunlarına da çözümleri yoktur. Çağrımızı şimdi burada bir kez daha yineliyoruz. Sayın Mehmet Şimşek, Sayın Akif Ekici, Sayın Ümit Özdağ ve Sayın Mahmut Toğrul; gelin istediğiniz tv kanalında istediğiniz zaman ve süre içinde Gaziantep’in en temel sorunları olan Mülteci sorununu, bölücü terör sorununu ve ekonomik kriz sorununu ve çözümlerimizi tartışalım. Halkımız hepimizi bir arada dinlesin, değerlendirmesini yapsın ve kararını ona göre versin.

Değerli Gaziantepliler!

Türkiye’miz bugün arkasında ABD’nin olduğu bölücü terörle savaş halindedir. TSK’nın 24 Temmuz’da AKP’nin açılım politikasını bitirmesi bir dönüm noktası olmuştur.

ABD, Suriye’de yenilmektedir. Şimdi bütün bölge güçleri emperyalizme ve teröre karşı birleşmektedir. AKP Hükümeti dış politikada iflas etmiş, Türkiye’yi yalnızlaştırmış ve büyük tehditlerle yüzyüze getirmiştir.

Borçlanma ekonomisi iflas etmiştir. Üretim ekonomisine yönelmek Türkiye için bir mecburiyet haline gelmiştir.

Laiklik düşmanı politika, toplumumuzu inanç farklılıkları temelinde bölmüş, Türkiye’yi Ortaçağ’ın din ve mezhep kavgalarına sahne olmaya aday ülkelerden biri haline getirmiştir.

Türkiye bu tehlikeli gidişten sadece bir Milli Hükümetle çıkabilir. Milli Hükümet, ancak Vatan Partisi’nin Meclis’te temsil edilmesi ile gerçekleşebilir.

Programı, liderliği, kadroları ve örgütü ile Vatan Partisi, bugüne kadar verdiği mücadeleyle Milli Hükümet hedefine ulaşabilmenin biricik adresi olduğunu kanıtlamıştır.

Vatan partisi bugüne kadar halktan aldığı destekle Tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye için büyük mücadeleler verdi. Önemli başarılar kazandı.

Şimdi hedefimiz 1 Kasım’da Türkiye’yi Milli Hükümete götürecek bir sonucu elde etmektir. Halkımız, Vatan Partisi’ne vereceği destek oranında 1 Kasım sonrası için umudunu büyütmüş olacaktır.

ulusalkanal.com.tr

Nobel ödüllü Sancar'dan önemli çağrı: Rica ediyorum... Gündem 'Türkiye Cumhuriyeti ile iftihar etmemiz gerekiyor' Gündem "Atatürk Orman Çiftliği Beştepe, Türkiye Cumhuriyeti de şirket değildir" Gündem Bahçeli için şok talep Gündem