Meral Akşener'den ''Devran'' değerlendirmesi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın Devran kitabından uyarlanan tiyatro oyununda verilen pozu değerlendirdi. “Siyasilerin eşleri tiyatroya gitmiş. Eşler üzerinden ne söyleyebiliriz ki!” diyen Akşener "Ben davet edilseydim gitmezdim. Eşim de gitmezdi.” ifadelerini kullandı. Medya organlarının Ankara temsilcileri ile biraraya gelen Akşener "sivil, yeni bir Anayasa" çağrısı da yaptı.

Abone ol

İyi Parti'den teröre destekten yargılanan HDP'li Selahattin Demirtaş'ın Devran kitabından uyarlanan tiyatroda verilen poza ilişkin değerlendirme geldi. Açıklamayı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptı.

Akşener, İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’nun "Bu tiyatronun milletimize hiçbir hayrı yoktur" sözlerini de değerlendirdi. "Saygı duyuyorum, kendi fikri" dedi.

Akşener eşinin ya da kendisinin ise böyle bir tiyatroya gitmeyeceğini belirtti.

Akşener'in gündeminde başkanlık sistemi tartışmaları da vardı. "Sivil bir anayasa" çağrısı yaptı.

Gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile bir araya gelen Akşener, parlamenter sistem konusunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın adım atacağını da iddia etti.

ulusal.com.tr

Enver Altaylı'nın CHP ve İyi Parti bağlantıları Gündem Kamer Genç mezarı başında anıldı Gündem TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca son yolculuğuna uğurlandı Gündem Ankara'da metroda FETÖ propagandası yapan 4 şüpheli gözaltına alındı Gündem