Facianın yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da 27 Şubat'ta Ayazağa metrosundaki yürüyen merdivenlerin çökme anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 1 kişinin yaralandığı olayda İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşın kusurlu olduğunu iddia etmişti. Bugün ortaya çıkan görüntüler ise belediyeyi yalanladı.

Abone ol

Metro merdivenlerinde yürürken bir anda boşluğa düştü. Çok sayıda vatandaş da faciadan kıl payı kurtuldu.

İstanbul Ayazağa'da 27 Şubat'ta 1 kişinin yaralandığı metro merdivenlerinin çökmesi olayının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde çok sayıda vatandaş metronun aşağıya iniş merdivenlerine biniyor. Çok geçmeden de metro merdivenleri çöküyor.

Gerilim filmlerini aratmayan olayda, merdivenin yan kenarına tutunan bir vatandaş, saniyeler sonra merdivenlerin altına düşüp gözden kayboluyor.

Korku dolu anlarda çok sayıda vatandaş da faciadan kıl payı kurtuluyor.

Öte yandan ortaya çıkan bu yeni görüntüler İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin olay sonrası yaptığı açıklama ile de çelişiyor. Çünkü, 27 Şubat'ta yaşanan olay sonrası açıklama yapan İBB, merdivenlerin bakıma alındığını söylemiş ve bir vatandaşın da uyarıları dikkate almayarak merdiveni kullandığını iddia etmişti.

Ancak görüntülerde merdivenlerin kullaınımı önleyen herhangi bir şerit bulunmuyor. Üstelik çökme anında merdivenlerde İBB'nin dediği gibi 1 değil en az 20 kişi bulunuyor.

ulusal.com.tr

Türkiye-Avrupa Birliği zirvesi, Bulgaristan’ın Varna kentinde bugün yapılacak Gündem Afrin'de hayat normale dönüyor Gündem Yalova'da toprak kayması! Evler acilen boşaltılıyor Gündem Acun Ilıcalı hakkında ABD'de soruşturma iddiası Gündem