Nedim Şener'den gündeme bomba gibi düşecek bir iddia: ''FETÖ elebaşı kısmi felç oldu''

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen'in koronavirüs nedeniyle kısmi felç geçirdiği iddia edildi. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, FETÖ elebaşının yerine de İsmail Büyükçelebi'nin vekalet ettiğini yazdı.

Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fethullah Gülen'in felç kaldığı iddia edildi.

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, 'Mağaraya değil tedaviye çekilmiş' başlıklı bugünkü yazısında Gülen'in koronavirüse yakalandığını ve sonrasında kısmi felç geçirdiğini belirtti.

Doktorlarının vücudunun sağ kol ve bacağında kısmı felç geçiren FETÖ elebaşına ilaç ve fizik tedavi önerdiğini belirten Şener, örgüt içerisindeki tartışmaları hatırlatarak 'Gülen'in ölümünden sonra FETÖ'nün parçalanacağını' kaydetti.

Nedim Şener yazısında şu ifadelere yer verdi: ''Örgüt üyelerinin sosyal medyadaki tartışmalarına da yansıyan bilgilere göre FETÖ yapılanmasının, elebaşının ölümü ile parçalara ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. FETÖ elebaşının koronavirüse yakalanması ve hastalık seyrini ağır geçirmesi, ardından felç olması sıkıntıların su üstüne çıkmasına neden oldu. Bunların başında maddi problemler geliyor. FETÖ yönetiminin ilk kez, örgüt elebaşına yakın isimlere her ay verdiği maaşı ödeyemediği bildiriliyor.''

Nedim Şener'e göre, Gülen'in sağlık sorunlarıyla boğuştuğu süreçte, örgütün en yüksek karar birimi olan 'Baş Yüceler Şurâsı' bir araya gelerek vekil tayin etti. FETÖ elebaşına vekâlet edecek isim olarak Örgütün ABD imamı olan İsmail Büyükçelebi belirlendi. Büyükçelebi, FETÖ elebaşının ölmesi halinde örgütün yönetimi için adı geçenler arasında en güçlü aday olarak görülüyor.

Barış Pınarı Bölgesi'nde operasyon: 4 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi Gündem İngiltere dünyayı alarma geçirdi: Ülkeler tek tek kapılarını kapatıyor Gündem HDP'li Aktürk'ten tehdit: ''Susturun, en fazla 20 yıl yatarsınız'' Gündem HDP'li Leyla Güven Diyarbakır'da gözaltına alındı Gündem