Bakan açıkladı: Hepsini izliyoruz

Abone ol

Terör örgütü PKK’ya yönelik mücadelenin sadece güvenlik boyutu ile ele alınmadığını belirten Bakan Faruk Çelik, kamu otoritesinin sağlamlaşması aşamasında olduklarını söyledi. Çelik, “Terör örgütünün gübreyi patlayıcı olarak kullanmaması için tebliğ yayınladık. Bundan sonra satıcı kim, alan kim, kullanılan yer neresi hepsini izliyoruz” dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Yeni Şafak'a konuştu.

Çelik, "Hükümet bölgede yaşanan olaylara sadece güvenlik boyutu ile bakmıyor, bütün boyutları ile ele alıyor. Her bakanlık olumsuz görüntülerden sonra insanların daha huzurlu şekilde yaşamaları sağlanmak için üzerine düşeni yapacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olarak sıcak ortamın içerisinde gübre ile sıkıntılar yaşanıyor. PKK, gübreyi bomba, patlayıcı oluşturulmasında kullanıyor. Bununla ilgili tebliğ yayınladık. Bundan sonra satıcı kim, alan kim, kullanılan yer neresi hepsini takip edeceğiz. Yani fabrika çıkışıyla kullandığı yere kadar gübrenin takibi ile ilgili bir süreç başlatmış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Sessizliğini bozdu: İdam etsinler ipini ben çekerim Gündem Erdoğan Bayraktar aylar sonra ilk kez konuştu Gündem Şırnak Valiliği'nden ambulans açıklaması Gündem MGK toplantısı sona erdi! İşte ilk açıklama Gündem