Antalya'ya ilk Rus turist kafilesi geldi

Kovid-19 tedbirleri nedeniyle Türkiye ile Rusya arasında durdurulan uçuşlar, bugün itibariyla Antalya, Dalaman ve Bodrum'a yapılmaya başlandı. İlk Rus kafilesi, "turizmin başkenti" Antalya'ya geldi.

Abone ol

Türkiye ile Rusya arasında, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ara verilen uçuşlar yeniden başladı. İlk Rus kafile, Antalya'ya geldi.

Mart ayında durdurulan uçuşlar, 1 Ağustos'ta İstanbul ve Ankara'ya başlamıştı. 10 Ağustos'tan itibaren de Antalya, Dalaman ve Bodrum'a yapılmaya başlandı.

Havalimanında yoğun tedbirler alındı. Turistler, maske takarak uçaktan indi, termal kameralardan geçti. Ardından pasaport ve valiz işlemleri yapıldı.

Gece saatlerinde Moskova Sheremetyevo Havalimanından kalkan uçak, ilk olarak Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. 519 Rus turist, Antalya'ya, 178 Rus turist Muğla'ya geldi.

Rusya'dan gelen yolcular, Türkiye'ye uçuşların başlaması dolayısıyla mutlu olduklarını söyledi.

ulusal.com.tr

Ünlü spiker Emre Gönlüşen hayatını kaybetti Gündem Psikoloji bölümü açıköğretimden kaldırılacak Gündem YPG/PKK işgal ettiği bölgelerde vatandaşların mal varlıklarına el koyuyor Gündem Yunanistan Kipi Sınır Kapısı'nı kapatıyor Gündem