Milliler geçilmiyor!

Hazırlık kampı kapsamındaki ikinci maçında İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, Ahmet İlhan ve Tarık Çamdal’ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Ay yıldızlılar, Kosova’nın ardından İrlanda Cumhuriyeti’ni de yenerek 2’de 2 yaptı.

Abone ol

A Milliler, hazırlık kampı kapsamındaki ikinci maçında İrlanda Cumhuriyeti ile Dublin'deki Aviva Stadyumu'nda karşılaştı.

Milli Takım, Ahmet İlhan ve Tarık Çamdal’ın golleriyle İrlanda Cumhuriyeti’ni 2-1 mağlup etti. Ev shibi takımın tek golünü ise Jon Walters kaydetti.

Maça hızlı başlayan Ay Yıldızlılar, aradığı golü Ahmet İlhan ile buldu. Karşılaşmanın 17'nci dakikasında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine orta yaptı. Boş pozisyondaki Ahmet İlhan’ın kafa vuruşunda kalecinin müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu ve Milliler deplasmanda 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 21'inci dakikasında sakatlanan Selçuk İnan oyuna devam edemedi ve yerini Oğuzhan Özyakup’a bıraktı. İlk yarının kalan bölümünde iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, Milliler soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

Ay Yıldızlılar ikinci devreye Bilal Kısa’nın yerine Ozan Tufan’ı oyuna alarak başladı. Milliler daha kontrollü bir oyun sergilerken, İrlanda Cumhuriyeti daha fazla risk alarak kalemize gelmeye başladı. Ancak ev sahibi ekip istediği pozisyonları kalemizde bulamadı.

Milli Takım’da 63'üncü dakikada Hakan Çalhanoğlu oyundan çıkarken yerine Olcan Adın girdi. 70'inci dakikada ise Ahmet İlhan yerini Tarık Çamdal’a bıraktı. Kendi sahasından hızlı çıkarak rakibin savunmada verdiği açıkları değerlendirmek isteyen Milliler, 75'inci dakikada farkı 2’ye çıkardı.

Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Oğuzhan Özyakup, ceza sahası içine hareketlenen Tarık Çamdal’a pasını verdi. Boş pozisyonda topla buluşan Tarık düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup ederek skoru 2-0 yaptı.

Bu golden sadece 3 dakika sonra İrlanda Cumhuriyeti’nde sahneye çıkan John Walters, ceza sahasına girdikten sonra rakibinden sıyrılarak şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi. Kalan bölümde Mevlüt Erdinç’le Mustafa Pektemek, Nuri Şahin ile de İshak yer değiştirdi.

Maçta başka gol olmazken, Milli Takım sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

Banvit seriyi eşitledi Spor Fenerbahçe'de Baroni belirsizliği! Spor Beşiktaş'tan transfer atağı Spor 3. Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışması tamamlandı Spor