Obama'dan Putin'e: Düşürülen uçak nedeniyle üzüntü duyduk

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi'nde ABD Başkanı Obama ile bir araya geldi. Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Obama, Putin'de düşürülen Rus uçağı nedeniyle üzüntü duyduğunu söyledi. Obama'nın Suriye konusunda da "Geçiş sürecinde Devlet Başkanı Beşar Esad’ın görevi bırakması gerektiğini söylediği" belirtildi

Abone ol

Paris'teki Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın görüşme talebini reddeden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşme, yarım saatten fazla sürdü.

Görüşmeye ilişkin Kremlin'den yapılan açıklamada, Obama'nın Putin'e düşürülen Rus uçağı nedeniyle üzüntü duyduğunu söylediği belirtildi.

Beyaz Saray ise Obama ve Putin'in Suriye konusunu da ele aldığını açıkladı. Açıklamaya göre, Obama Devlet Başkanı Beşar Esad’ın geçiş sürecinde görevi bırakması gerektiğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

İsrail'den AB'ye yanıt Dünya Medvedev: Türkiye'den gelen açıklamalar lüzumsuz Dünya Rusya, Türkiye'den hangi ürünlerin alımını durdurabilir? Dünya Davutoğlu: Hiçbir ülke bizden özür beklemesin Dünya