Salgında çember daralıyor

Salgında çember iyice daraldı. Tırmanışa geçen vakalar özellikle İstanbul'da alarm veriyor. Kovid-19 hastanelerine günde yaklaşık bin kişi test için başvuruyor. Önemli bir oranı ise pozitif çıkıyor. Mücadelede kritik bir döneme girildiğini söylüyor. Başarıya ulaşmanın yolu ise hayati önem taşıyan 3 kuralı eksiksiz bir şekilde uygulamak.

Abone ol

Haber: Dilek Doğan / Kamera: Emre Alp Genç

Kovid-19'da kritik bir döneme girildi. Vakalar uzun zamandır 2 binin üzerinde seyrederek büyük tırmanışa geçti. Üstelik salgında çembere daraldıkça daralıyor.

Bütün dünyayı saran Kovid-19 Türkiye'nin de bütün bölgelerinde aktif. Kurallara uyulmayan yerlerde aramızda dolaşıyor daha da ileri gidip içimize giriyor.

Tırmanışa geçen vakalarda özellikle de İstanbul'daki veriler dikkat çekiyor. Kovid-19 hastanelerine günde yaklaşık bin kişi başvuruyor. Önemli bir oranı ise pozitif çıkıyor.

Aslında Kovid-19 ile mücadele etmek oldukçça basit ve kolay. Tek yolu hayati önem taşıyan 3 kuralı eksiksiz bir şekilde uygulamak.

ulusal.com.tr

Vatan Partisi, 15 Kasım'da Ankara İl Kurultayını yapacak. Gündem Akıncı Üssü davasında sona gelindi Gündem İyi Parti'de Bahadır Erdem krizi Gündem Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na çağrı: ''Kanıtınız varsa ortaya koyun'' Gündem