Nakdi yardımlarda 2. faz başlıyor

Kovid-19’dan dolayı zor durumda kalan vatandaşlara yönelik yeni yardım paketleri devreye giriyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nakdi yardımdan faydalanmamış 2 milyon 300 bin haneye de nakdi destek vereceklerini açıkladı.

Abone ol

İhtiyaç sahibi 2 milyon 300 bin haneye daha 1000'er lira nakdi destek verilecek.

Kovid-19 salgınında mücadele kapsamında dar gelirli vatandaşlara nakdi yardım yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler BakanıZehra Zümrüt Selçuk bu kapsamda 2 milyon 111 haneye 1000’er liralık nakdi destek verdiklerini açıkladı.

Nakdi yardımların 2’inci fazının başlayacağını veren Selçuk, 2 milyon 300 bin haneye daha nakdi destek vereceklerini duyurdu. Vatandaşların yardım için başvuru yapmasına gerek kalmayacak. Yardımlar dar gelirlilerin evlerine gönderilecek.

Kovid-19’dan ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlar için tedbirlerin alındığını söyleyen Aile, Çalışma Bakanı, 3’üncü faz için de hazırlıklara başladıklarını belirtti.

3’üncü fazda da 1 ve 2’inci fazdan yararlanmamış vatandaşlar yararlanacak. Başvuruları e-Devlet üzerinden yapılacak.

ulusal.com.tr

195 milyon kişi tam zamanlı işini kaybedebilir Ekonomi Ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara maaş desteği Ekonomi Emeklilerin bayram ikramiyeleri ödemeleri başladı Ekonomi Fed’in hamleleri sürüyor Ekonomi