Evlat nöbetine sendikalardan destek

Çocuğunu PKK teröründen kurtarmak isteyen ailelere sendikacılar da destek oldu. Hak-İş Konfederasyonu ile Türk Eğitim-Sen yöneticileri ailelerin yanında olduklarını ilan etti. Sendikacılar, annelerin feryadına kulak tıkayanları ise tepki gösterdi.

Abone ol

Çocuğunu PKK'dan kurtarmak için eylem yapan aile sayısı her geçen gün artıyor. Toplumun her kesiminden ailelere destek mesajları geliyor.

Siyasi partiler, gençlik ve kadın örgütleri, sanatçılar, gaziler ve şehit aileleri HDP önünde nöbet tutan annelere desteğini açıkladı. Sendikacılar da PKK terörüne meydan okuyan ailelere destek mesajı verdi.

Türkiye'nin en büyük ikinci işçi konfederasyonu Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, annelerin yanında olduklarını söyledi.

Ulusal Kanal’a konuşan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan da annelerin eylemine kayıtsız kalanlara tepki gösterdi.

ulusal.com.tr

Cem Gürdeniz ve Mustafa Özbey'den dikkat çeken uyarılar Gündem Silivri'den Diyarbakır'a destek Gündem Çavuşoğlu KKTC'de temaslarda bulundu Gündem İzmir’in kurtuluşunun 97.yıl dönümü Gündem