Türk Milleti yarın Anıtkabir'de

29 Ekim'de on binlerce yurttaşla Atatürk'ün huzuruna çıkan Türk gençliği, 10 Kasım'da da Anıtkabir'de olacak. Türkiye Gençlik Birliği Genel Sekreteri Özgür Bursalı, vatan savaşının başarısı için gerekli birleştirici değerin Atatürk olduğunu vurguladı. Bu kapsamda Ata'yı ziyaret etmenin önemine dikkat çeken Bursalı, yurttaşları yarın saat 11'de Anıtkabir'in Tandoğan kapısındaki buluşmaya davet etti.

Abone ol

Samsun'dan başlattığı İstiklal Yürüyüşünü 29 Ekim'de on binlerce yurttaşla Anıtkabir'de sonlandıran Türk gençliği, 10 Kasım'da da Ata'sının huzuruna çıkacak.

Türkiye Gençlik Birliği Genel Sekreteri Özgür Bursalı, 10 Kasım'daki etkinliklerini Ulusal Kanal'a anlattı. Vatan savaşının başarıya ulaşması için Atatürk'ün birleştirici bir rolü olduğunu vurgulayan Bursalı, "Atatürk başarı için bir paroladır" dedi.

Bursalı, sadece Anıtkabir'de değil üniversitelerde de etkinliklerinin olacağını söyledi.

ulusal.com.tr

Abdullah Gül'den dikkat çeken sözler Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten 10 Kasım mesajı Gündem Amasya merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 47 gözaltı Gündem İstanbul'da İcra Müdürlüğüne operasyon: 13 gözaltı Gündem