İzmir modeli tanıtıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamaları İzmir Modeli adı altında akademik çalışma konusu oldu. 26 akademisyen Büyükşehir Belediyesi'nin 15 yıllık uygulamalarını inceleyerek kitap haline getirdi.

Abone ol

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 bilim insanının 1,5 yıldır yürüttüğü çalışmalar sonucu kapsamlı bir yayın haline getirildi. “İzmir Modeli” adı verilen proje Ahmed Saygun Sanat Merkezi’nde tanıldı. Çalışma ilk olarak Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına sunuldu.

İzmir Modeli'ni İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu tanıttı. Kocaoğlu, 15 yıllık çalışmalar sonucu oluşturulan eseri belediye çalışanları ile birlikte yazdıklarını belirtti.

Belediye olarak zorlu süreçlerden geçtiklerini ifade eden Kocaoğlu İzmir’i herkesin "yaşamak için can attığı" bir kent haline getirdiklerini söyledi.

Proje de 26 akademisyenin imzası var. Proje ekibinin lideri Prof. Dr. İlhan Tekeli'ye göre İzmir Modeli dünyaya örnek olacak.

Aziz Kocaoğlu, projede emeğe geçenleri tebrik etti, hediyeler verdi.

HABER: ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ

KAMERAMAN: AKIN KARA

ulusal.com.tr

Burdur Gölü kurumaya yüz tuttu Yurt Öğrenciler saçlarını kanser hastalarına bağışladı Yurt Yaylada mahsur kalan gençleri AFAD kurtardı Yurt Küçükçekmece'de sahte deterjan operasyonu Yurt