Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu nedir? Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin yapımı hangi ülkeye ait? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Bu akşam atv ekranlarında saat 22.30'da ekranlara gelecek olan Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu nedir? Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi oyuncu kadrosu... Film hangi ülke tarafından çekildi?

Abone ol

Film, 7. yüzyılda Mekke'de ve Hz.Muhammed'in etrafında gelişen olayları konu ediniyor. Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi sebebiyle tedirgin olan Mekke halkı çaresizdir. Hz. Muhammed’e hamile olan Hz. Amine geri kalan Mekke halkı gibi kaçıp dağlara saklanamaz. Abraha kimseciklerin olmadığı şehri kolayca ele geçirebileceğini düşünür ancak filler Mekke’ye doğru bir adım dahi atmaz. Ardından milyonlarca ebabil kuşu, Abraha’nın ordusunu taş yağmuruna tutarak yok ederler. Bu olaydan tam bir ay sonra Hz. Muhammed doğmuştur. Hz. Âmine’nin kucağındaki minik bebek dünyayı kökünden değiştirecektir...

Baran ve Cennetin Çocukları gibi yapımlara imza atarak önemli bir başarıya ulaşan Majid Majidi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda başrolleri Mahdi Pakdel, Sareh Bayat, Mina Sadati ve Ali Reza Shoja-Nuri paylaşıyor. Filmin kadrosunda Mohsen Tanabandeh, Dariush Farhang ve Siamak Adib de yer alıyor.

HZ. MUHAMMED: ALLAH'IN ELÇİSİ FRAGMANI

ulusal.com.tr

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeniden başlıyor! Müge Anlı'nın ekranlara dönüş tarihi belli oldu! Müge Anlı ne zaman başlıyor? Medya Nargüzel, oğlu Uğurcan'ın babasını açıkladı! Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 18 Mayıs Pazartesi 2020 Esra Erol'da canlı özet Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 19 Mayıs Salı 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya yayınlanacak mı? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 19 Mayıs Salı 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya