Mustafa Koç hayatını kaybetti

Türkiye'nin önemli işadamlarından Koç holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklanan Mustafa Koç, 56 yaşındaydı

Abone ol

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, iş adamı Mustafa Koç, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

56 yaşındaki işadamı bu sabah evinde spor yaparken aniden fenalaştı. İlk müdahaleyi Koç'un spor hocası ve yakın koruması yaptı.

Evde yapılan müdahelenin ardından Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp masajı yapılan Koç, solunum cihazına bağlandı. Özel doktorları da Beykoz Devlet Hastanesi'ne geldi.

Kalbine akciğer pompası bağlanan Koç, saat 10:10'da helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi. Haberi alan iş, siyaset, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim hastaneye geldi.

Doktorları durumu ağır olan Koç'u kurtamak için 4 saat boyunca çalıştı. Ancak Mustafa Koç kurtarılamadı. Vafaat haberini ilk olarak Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy yaptı.

Resmi açıklama ise hastane doktorları tarafından yapıldı.

Mustafa Koç'un vefat haberi ile Koç Holding'te bayraklar yarıya indirildi.

Koç ailesi taziyeleri yarın saat 16.00 ve 19.00 arasında Taksim Divan Otel'de kabul edecek.

Mustafa Koç, pazar günü Teşvikiye Camii'nde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na toprağa verilecek.

ulusalkanal.com.tr

Türkiye ve Almanya'dan ortak operasyon! Ağır darbe indirildi Gündem Rus askeri Kamışlı’da iddiası Gündem Mustafa Koç kalp krizi geçirdi! Gündem Erdoğan'a el hareketi yaptığı iddia edildi! O ekonomist hapis cezası aldı Gündem