Seni Seven Ölsün filminin konusu nedir? Seni Seven Ölsün oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Bu akşam atv ekranlarında 23:50'de ekranlara gelecek olan Seni Seven Ölsün filminin konusu nedir? Seni Seven Ölsün oyuncu kadrosu...

Abone ol

Filmde, yüzyıllardır bir tılsım yüzünden sevenlerin kavuşamadığı bir Karadeniz köyünde bu tılsımın etkisini kırmak için çabalayan, aileleri birbirine düşman iki aşık gencin trajikomik hikayesi anlatılıyor.

Seni Seven Ölsün'ün oyuncu kadrosunda; Fulya Zenginer, Alper Saldıran, Hüseyin Avni Danyal, Sait Genay, Sacide Taşaner, Durul Bazan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış, Burcu Altın Akdoğan, Şevket Çapkınoğlu, Şamil Kafkas, Eylem Tanrıver, Cem Zeynel Kılıç, Anıl Kır ve Nuray Yeşilaraz yer alıyor.

SENİ SEVEN ÖLSÜN FRAGMAN

ulusal.com.tr

Çat Kapı Aşk filminin konusu ve oyuncu kadrosu... Çat Kapı Aşk bu akşam kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Medya Hadi Be Oğlum filminin konusu nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Hadi Be Oğlum oyuncu kadrosu... Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 10 Mayıs Pazar 2020 Kanal7 yayın akışı... Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 10 Mayıs Pazar 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya