Davutoğlu: Teröre sessiz kalırsanız, yarın sizin kapınızı çalar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Davutoğlu, Brüksel'deki saldırılar üzerinden Avrupa'nın teröre karşı tavrını eleştirdi, "Bugün başkasını vuran teröre sessiz kalırsanız, yarın sizin kapınızı çalar" dedi. Davutoğlu, dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili de "CHP teklifimizi reddederse HDP'yle ittifak kurmuş demektir" ifadelerini kullandı

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu. Davutoğlu'nun gündeminde hem Türkiye'deki hem de Avrupa'daki terör saldırıları vardı.

Davutoğlu, Avrupa'yı Türkiye'ye yönelik terör eylemlerine tepkisiz kalmakla suçladı.

Türkiye'de terör eylemleri yapan PYD ve PKK'nın da tıpkı IŞİD gibi terör örgütü olduğunu belirtti.

Başbakan, Türkiye'ye yönelik terör eylemlerini yapan örgütlerin aynı merkezden yönetildiğini belirtti. Teröre destek veren siyasetçileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarını eleştirdi.

Davutoğlu dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili de konuştu. "CHP teklifimizi reddederse HDP'yle ittifak kurmuş demektir" dedi.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul Maltepe'deki şüpheli araçta silah çıktı Gündem Rus pilotları kurtarmak için giden helikopteri vuran 4 ÖSO'lu yakalandı Gündem ABD'de tutuklanan Rıza Sarraf'ın tüm malvarlığına el konulacak Gündem "Bu Meclis Anayasa yapamaz" Gündem