“Balyoz hakimleri ve savcıları yargılanmalı“

Balyoz davasının en önemli delillerinden olan 11 ve 17 nolu cd’lerin sahteliği kanıtlandı. Davada tutsak edilen askerler ile Balyoz avukatları gelişmeyi Ulusal Kanal'a değerlendirdi. Mamak'ta 3 yıl tutuklu kalan Yarbay Mustafa Yuvanç “tutuklama kararı veren hakimler yargılanmalı” dedi. Avukatlardan Haluk Pekşen ve Şule Nazlı Erol da Balyoz'da yargılama yapanların hukuki varlığının çöktüğünü belirtti.

Abone ol

Balyoz davasının temelini oluşturan 11 ve 17 nolu CD'lerin üzerindeki yazıların makine ile yazıldığının tespit edilmesi "milli orduya kumpası" ortaya çıkardı. Balyoz'da esir edin komutanlar ve dava avukatları sahteciliği Ulusal Kanal'a değerlendirdi. Bu kez kumpasta rolü olanların yargılanması gündemeydi.

Mamak Cezaevi'nde 3 yıl tutuklu kalan Yarbay Mustafa Yuvanç, tutuklama kararı veren hakimlerin adalet önünde hesap vermesini istedi.

Avukat Şule Nazlı Erol, delillerin yeniden incelenmesi için mahkemeye defalarca başvurduklarını hatırlattı. Erol “Cemaatin savcıları, başvuruları dikkate almadı” dedi.

Balyoz Davası Avukatlarından Haluk Pekşen de Balyoz davasında görev yapan hakim ve savcıların adalet sistemi içindeki varlıklarının çöktüğünü belirtti.

ulusalkanal.com.tr

AB karar verdi! Gündem Şırnak'ta gerginlik! 1 polis yaralandı Gündem Şimdi sıra Kafes'te! Gündem Zeybekçi: Endişelenecek bir şey yok Gündem