İşte MHP'nin "Çatı aday"ları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Köşk için "Çatı aday" önerisinin ardından CHP ve MHP kulislerinde isimler konuşulmaya başladı. MHP kulislerinde İlhan Kesici, Taha Akyol, Abdullatif Şener ile Murat Başeskioğlu'nun da adının geçtiği öne sürüldü. CHP'de ise Deniz Baykal, Yılmaz Büyükerşen, Rıza Türmen ile Altan Öymen'in adaylığı için anket yapılacağı iddia edildi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Köşk seçimleri için "Çatı aday" önerisinin ardından, kulislerde adaylık için isimler konuşulmaya başlandı.

MHP'de, Meclis dışında aday gösterme eğiliminin olduğu belirtilirken, parti kulislerinde eski milletvekili İlhan Kesici, Gazeteci Taha Akyol ve eski AKP'li bakan Abdullatif Şener'in adının konuşuluyor. Adaylık için eski AKP'li bakan Murat Başeskioğlu'nun da adının geçtiği öne sürüldü.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Bahçeli, diğer partilerle görüşmesinde 4 isim dışında alternatif isimleri de gündeme getirecek. Bahçeli'nin parti yönetimi dışında kitle örgütleriyle de özel görüşmelere başladığı ifade ediliyor.

CHP'de ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, "Cumhurbaşkanı adayımızı belirlemek için özel bir çalışma yapıyoruz" açıklamasının altından "Anket" çıktı. Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen ile Gazeteci- Yazar Altan Öymen'in adaylığı için anket yapılacağı öne sürüldü.

Radikal Gazetesi'nin haberine göre; Kılıçdaroğlu'nun "ortak aday" arayışlarına HDP de dahil edilecek. Bu kapsamda bazı genel başkan yardımcılarının MHP ve HDP’nin nabzını tutmaya başladığı belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

Fenomen hesap için karar verildi Gündem Aydınlık'ın o haberi Ahmet Davutoğlu'na soruldu Gündem Son 4 yılın arşivleri silindi! Gündem Katil zanlısı aramızda Gündem