Balıkesirspor'da hedef 27 puan

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, pazartesi günü deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon maçını kazanarak ilk yarıyı 27 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

Abone ol

Son 7 maçında 4 galibiyet 3 beraberlik elde eden kırmızı beyazlı ekibin iyi bir ivme yakaladığını dile getiren Yılmaz, "Artık iyi oyunumuzu skora da yansıtıyoruz. Form durumumuz oldukça iyi. Devrenin son sınavında iyi bir skor almanın hesaplarını yapıyoruz" dedi.

Herhangi bir şanssızlık yaşamak istemediklerini ifade eden deneyimli teknik adam, "Göreve başladığımda ilk yarı sonu için 25 puan hedeflediğimi söylemiştim. Bu hedef, şampiyonluk yarışının içinde yer almak için önemliydi. 1461 Trabzon deplasmanında kazanıp, puanımızı 27'ye çıkarma hedefindeyiz" diye konuştu.

Balıkesirspor'un Atatürk Stadı'nda yaptığı son antrenmana tedavileri süren Abdülhamit Yıldız, Sankoh ve Yiğitcan Erdoğan katılmadı. Grip olan Bülent Cevahir ve Yiğit Gökoğlan tedbir amacıyla dinlendirildi.

KALE GOLE KAPALI

Balıkesirspor kalecisi Andrijah Vukovic, son 3 maçta kalesini gole kapattı. Ligde en son 13. hafta oynanan Adana Demirspor maçında 2 gol yiyen Hırvat file bekçisi daha sonra çıktığı Karşıyaka, Samsunspor ve Boluspor maçlarında rakip forvetlere geçit vermedi. Ligde oynanan 16 maçın tümünde 90'ar dakika forma giyen Vukovic, kalesinde sadece 13 gol gördü. En az gol yiyen ekip olan Balıkesirspor, son randevuda Boluspor'u 6-0 yendi. DHA

Galatasaray'da Sneijder günü tedaviyle geçirdi Spor Fenerbahçe'de Medicana Sivasspor maçı hazırlıkları başladı Spor Fenerbahçe'de Ertuğrul 3 ay yok Spor Rakip oyuncunun yüzüne tekme atmıştı! Cezası belli oldu! Spor