Sağlık çalışanlarından Anneler Günü mesajları

Yeni tip koronavirüs salgını ile mücadelenin fedakar kahramanları, Anneler Gününü çocuklarına ve annelerine duydukları özlemle mesai başında karşıladı. Onlar bu özel günde sevdiklerinden ayrı kalsa da kendilerini adadıkları hastaları için mücadele vermenin gururunu yaşadı.

Abone ol

Kimi annesini aradı. Kimi evlatlarından gelen aramayı yanıtladı. Onlar Kovid-19'a karşı verilen mücadelenin en ön siperindeki beyaz önlüklü neferler... Sevdiklerinden uzakta ama hastalarının yaşamları için görev başında olmanın gururuyla Anneler Gününü kutladılar...

Sağlık çalışanları, salgına karşı mücadelede yoğun mesai yapıyor. Anneler Günü'nü çocuklarından, annelerinden uzak geçirmenin burukluğunu yaşıyorlar.

Dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadele, Kars Harakani Devlet Hastanesinde de devam ediyor. Kahraman sağlık çalışanlarının ailelerinden uzak durarak hastalarını iyileştirmek için gece gündüz mesaisi sürüyor.

Antalya ve Isparta'daki salgın hastanelerinde sağlık çalışanları, vakanın ilk görüldüğü andan itibaren fedakarca görev yapıyor. O günden bugüne de ailelerinden uzak yaşıyorlar.

Virüs taşıma riskleri olduğu için otellerde ya da misafirhanelerde kalıyorlar. Anneler Günü'nü, çalıştıkları yoğun bakım servislerinde karşıladılar.

Bu özel günü onlar özlemle ama en çok da gururla kutladılar. Çünkü yarınlar için görev başındalar...

Sağlık çalışanları, kısa videolar çekerek annelerinin gününü kutladı. Güzel günlere kavuşmak için biraz daha sabredilmesini istediler.

ulusal.com.tr

Prof. Dr. İlhan Çetin'den salgın uyarısı Sağlık Hemşirelerin Anneler Günü nasıl geçti? Sağlık Sağlık Bakanı Koca'dan yeni uyarı Sağlık Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 90 bine yaklaştı Sağlık